UPIS

devojcica

Grad*

Ime i Prezime učenika*

Ime i Prezime roditelja*

Kontakt telefon *

Kontakt e-mail *

Razred *

Naziv škole

Dodatne informacije

EDUTECH ŠKOLA PROGRAMIRANJA vrši upis novih polaznika za sve uzraste od 3. razreda osnovne škole do 2. godine srednje škole

Prijavljivanje se vrši putem kontakt forme.

Predznanje iz IT oblasti nije neophodno za pohađanje nastave, ali savladano gradivo matematike je dobar preduslov za rad.
Kandidati moraju biti voljni da pohađaju školsku godinu u celini bez odustajanja i izostanaka, kako bi zajedno stekli sliku o mogućnosti za dalji nastavak školovanja.
Smatramo da ne postoji test inteligencije kojim možemo utvrditi sposobnost kandidata za pohađanje kursa već da programiranje mora jednostavno da se zavoli!

Želja za programiranjem u većini slučajeva nije dovoljna za pravi napredak.  Deca moraju da vežbaju i kod kuće programiranje. Kroz rad na času i praktične domaće zadatake i stalno ponavljanje stižemo do pravih rezultata. Svaki čas je podeljen tako da se radi obnavljenje predhodno pređenog gradiva pa onda učenje novog gradiva iz programiranja. Posle svakog, logički odvojenog dela nastave, sledi test. Tu se uveravamo na kom je novou znanja Vaše dete. Deo teorijskog gradiva možete naći u digitalnoj učionici.

Prvih 24 termina su usmerena na rad sa platformama za pravljenje jednostavnih video igara. U pitanju su tri odvojena programa za programiranje za decu od po mesec dana. U ovom periodu gradivo nije usmereno konkretno na programiranje već se od polaznika traži da rešava sitnije logičke probleme tokom rada na času i pritom se dobro zabavi. Pravljenje igrica je svima interesantno i tom prilikom možemo videti pravu zainteresovanost Vašeg deteta za ozbiljniji rad na kompijuteru. Ovaj deo gradiva je dobar ulazak u pravo programiranje koji ih čeka od drugog semestra.

Naš cilj i želja je da napravimo prave male inžinjere tako što ćemo im pružiti najbolje uslove i prilagođenu nastavu. Ostalo je na njima i njihovim željama i odgovornom radu. Ostavljamo im na izbor kojim će se putem njihova dalja karijera razvijati. Mogu da izaberu bilo koji od programskih jezika koji se uče u Edutech školi programiranja. Svake godine uče nešto novo i nadograđuju svoje znanje.

Vidimo se!